logo

Şimdi Ücretsiz Katıl

Oturum Aç Kayıt Ol

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU

Bisenol hizmetini kullandığınız için teşekkür ederiz!

KVKK Aydınlatma Metni, hangi kişisel verilerin uygunluğunu topladığını, bu verileri nasıl kullandığımızı ve kişisel verilerinizle ilgili bir bisenol web sitesi kullanıcısı olarak hangi haklara sahip olduğunuzu açıklar. Kişisel verilerinizin denetleyicisi ACCAS LTD.ŞTİ. Velimeşe OSB Mah. 121. Sok. No:7, 59880 Ergene/Tekirdağ (bundan böyle “bisenol”, “biz”, “bizim”, olarak anılacaktır.)

İletişim

Kişisel verilerinizi nasıl kullandığımız hakkında sorularınız veya önerileriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

İletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir:

ACCAS LTD.STI. Velimese OSB Mah. 121. Sok. No:7, 59880 Ergene/Tekirdag  destek@bisenol.com

Veri koruma görevlimize şu adresten ulaşabilirsiniz:

destek@bisenol.com

Kişisel verilerin toplanması, işlenmesi ve kullanımı

Bir bisenol hesabına kaydolduktan sonra, size bisenol kayıtlı müşterilerini (üye olarak da bilinir) (“bisenol Servis veya “Servis”) tanıyabileceğiniz çevrimiçi bir veritabanına erişim sağlayacağız. ). Size Hizmet sunmak için kişisel verilerinizi kullanmamız gerekir. Kişisel verilerinizi kullanmamızı istemiyorsanız, size Hizmet'i sağlayamayız. Hizmetimizi kullanırken bisenol’un topladığı kişisel veri türleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıya bakın.

Bisenol, sözleşme ilişkisini yerine getirmek için üyelerinden hangi kişisel verileri toplar?

bisenol Hizmetine kaydolmak ve bir Temel Üyelik veya Premium Üyelik daha sonuçlandırmak için bize kişisel veriler vermeniz gerekecektir. Buna ek olarak, size hizmetlerimizi sunmak için (Genel Hüküm ve Koşullarda) daha ayrıntılı olarak açıklandığı gibi ), bu kişisel verileri toplamamız, işlememiz ve kullanmamız gerekir.

Bisenol Web Sitesini Kullanırken Hangi Bilgileri Toplar?

Bisenol web sitesine her eriştiğinizde, kullanım verilerinizi toplayacağız. Bu, bir bisenol üyesi olmak için kaydolmamış olsanız bile, sizinle ilgili bu bilgileri toplayacağımız ve kullanacağımız anlamına gelir. Bu veriler bize İnternet tarayıcınız tarafından gönderilir ve günlük dosyalarında saklanır. Bu veriler şunları içerir:

  • • Tarayıcı türünüz ve internet servis sağlayıcınızın yanı sıra işletim sisteminiz hakkında bilgi (örneğin Windows 7, Apple OS, vb.)
  • • Web sitemize veya Hizmetimize erişmek için kullandığınız cihazın IP adresi (İnternet Protokol adresi) (örneğin, bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı telefonunuz). Ülkeniz, eyaletiniz ve şehriniz gibi konumunuz hakkında bilgi toplamak için IP adresinizi bir coğrafi veritabanıyla da karşılaştıracağız.
  • • Platformundaki Kullanıcı tanımlayıcınız (yalnızca bisenol üyeleri için)
  • • Eriştiğiniz sayfa hakkında bilgi
  • • Web sitesini kullandığınız tarih ve saat
  • • Eriştiğiniz sayfaya geldiğiniz yönlendiren URL'si (başlangıç URL'si)
  • • Web sitesine başarıyla erişip erişemediğinize ilişkin durum mesajı
  • • Oturum kimliği
  • • Kullanılan ekran çözünürlüğü

Ayrıca, bir bisenol üyesi ağımızda her oturum açışında (giriş kayıtları) aşağıdaki kullanım verilerini toplarız:

  • • Giriş tarihi ve saati
  • • Bisenol platformundaki kullanıcı kimliği (e-posta adresiniz)
  • • IP Adresi (İnternet Protokol Adresi)
  • • Oturum çerezlerinin sayısı
  • • Oturum kimliği
  • • Oturum katılımcısı takma adı

Hizmetimiz size potansiyel ortaklar (“eşleşmeler”) sağlamak için çalışır. Bu eşleşmeler profilinizde ve bildirimler (örn. E-postalar) aracılığıyla şu bilgilerle sunulur: ad, yaş, fotoğraf ve profiline bağlantı. Sizi İngiltere dışında yerleşik olanlar ve / veya diğer bisenol platformlarımızdan birini kullanmak da dahil olmak üzere istediğiniz zaman diğer üyelere eşleşme olarak sunabileceğimizi lütfen unutmayın.

Profilinizde, "Bildirim seçenekleri" altında, hesabınızda bir etkinlik gerçekleştiğinde (örneğin yeni bir mesaj aldınız veya sizin için yeni eşleşmelerimiz olduğunda) sizi uyarmak için bizden bildirim almayı (örn. E-postalar veya push mesajları) seçebilirsiniz. ). Bu bildirim seçeneğini belirlemezseniz, bildirim isteyen eşleşmelerinizle ilgili bildirimler almaya devam edebileceğini lütfen unutmayın (örn. Yeni bir mesaj gönderdiniz veya profiliniz önerilen yeni bir eşleşme olarak gönderilir). Bu şekilde ve yukarıda belirtildiği gibi, adınız, fotoğrafınız, yaşınız ve profilinize olan bağlantınız bu tür bildirimlerde görünebilir.

Ayrıca aşağıdakiler hakkında bilgi de isteyebilirsiniz:

(1) profilinizi ziyaret eden üyeler (“profilimin ziyaretçileri”) ve / veya (2) maçlarınız şu anda çevrimiçi ise (çevrimiçi ise yeşil daire veya eğer çevrimiçi ise gri daire) değiller). Bunu yaparsanız, etkinliğinizle ilgili aynı bilgilerin bu bildirim seçeneklerini de seçmiş olan maçlarınızda kullanılabileceğini lütfen unutmayın. Bu nedenle ve bir maçın bildirim ayarlarına tabi olarak, (1) ziyaret ettiğiniz profili ziyaretiniz hakkında bilgilendirilmiş olabilir ve (2) çevrimiçi veya çevrimdışı olduğunuzda üyeleri size bildirilebilir.

Ayrıca, bir üyenin en son ne zaman çevrimiçi olduğunu da görebilirsiniz (“son çevrimiçi”) ve üyenin de son giriş verilerinizi görebilir. Bu özellik otomatik olarak ayarlanır ve teknik nedenlerden dolayı devre dışı bırakılamaz.

İşleme Amaçları

Bisenol, kullanıcılarının kişisel verilerini aşağıdaki amaçlarla işler:

• Hizmetlerimizi Genel Hüküm Koşulları açıklandığı şekilde sunmak . (Bu bilgileri kullanmamızın yasal dayanağı sözleşmeye bağlı bir gerekliliktir, yani size bisenol’dan talep ettiğiniz hizmetleri sağlamaktır.) Lütfen hassas bilgileri de toplayacağımızı ve kullanacağımızı unutmayın (cinsel tercihiniz ve cinsel tercihleriniz gibi).

• İstismarın önlenmesi ve savunmaya karşı. bisenol, Hizmetimizin kötüye kullanılmasına ilişkin herhangi bir kanıt olup olmadığını kontrol etmek için kayıt sırasında ve bisenol uyumluluk testinizi ve bisenol profilinizi tamamladığınızda topladığımız coğrafi verileri ve diğer kişisel verileri otomatik olarak toplar, işler ve kullanır. Bu bilgi bir takma ad altında bir veritabanında saklanır.

• Otomatik işleme faaliyetlerimiz Hizmetimizin kötüye kullanıldığını öne sürüyorsa, bir bisenol çalışanı bu derecelendirmeyi onaylamak için ilgili derecelendirmeyi ve temel ipuçlarını ve profilinizdeki bilgileri (sağladığınız ifadeler ve fotoğraflar dahil) inceler. Başka bir üye Genel Hüküm ve Koşullarımızı ihlal ettiğini bildirirse, Müşteri hizmetlerimizden bir temsilci, bu iddiaların geçerliliğini doğrulamak için bunu araştıracaktır. Ayrıca, yukarıda belirtildiği gibi, cep telefonu numaranızı verdiyseniz bisenol bu bilgileri bir kimlik kontrolü (SMS doğrulaması) yapmak için kullanabilir (yani kim olduğunuzu söylediğinizden emin olmak için). (Bu faaliyetlerin yasal dayanağı, bisenol Hizmetinin Genel Hüküm ve Koşullarımızı ve yasaları ihlal edecek şekilde kullanılmamasını sağlamak için bisenol ve bisenol üyelerimizin meşru menfaatidir.).

• Otomatik fiyat belirleme nedenleriyle. (Bu faaliyetlerin yasal dayanağı sözleşmeye bağlı bir zorunluluktur.)

• Aboneliğiniz ve Genel Şartlar ve Koşullarımız kapsamındaki yükümlülüklerinize uyduğunuzdan emin olmak için. (Bu faaliyetlerin yasal dayanağı sözleşmeye bağlı bir zorunluluktur, ancak aboneliğinize uygun olarak Hizmetimiz için kararlaştırılan ödemeyi (uygulanabilir olduğu şekilde) sağladığınızdan emin olmak aynı zamanda yasal uyumluluk alanı dahilindedir.)

• Hizmetimizin işlevselliğini sağlamak, Hizmetimizi optimize etmek ve iyileştirmek amacıyla analitik amaçlarla, bize ve kullanıcılarımıza yönelik çevrimiçi sahtekarlığı ve kötüye kullanımı önlemek ve bilgi teknolojisi sistemlerimizin güvenliğini sağlamak. bisenol, web sitemizde bu amaçlar için teknik olarak gerekli ve gereksiz çerezleri veya analiz çerezlerini kullanacaktır . (Bu faaliyetlerin yasal dayanağı, Hizmetimizin kolay ve güvenli bir şekilde kullanılabilmesini sağlamak için bisenol ve bisenol üyelerinin meşru menfaatleri olup web sitemizin ve üzerindeki içeriğin kalitesinin sürekli iyileştirilmesini sağlamaktır.)

• Üyelerimize ürünlerimiz hakkında ilgi alanına dayalı reklamlar göndermek amacıyla kullanım davranışlarını toplamak ve değerlendirmek. Bu reklam kampanyalarının performansını (dönüşüm izleme) ölçmek için üçüncü taraflara (Google ve Microsoft gibi) izleme verileri sağlıyoruz. Daha fazla ayrıntıyı çerezler ve web izleme altında bulabilirsiniz. (Bu faaliyetlerin yasal dayanağı, kullanıcılara ilgi alanına dayalı reklamcılık göstermek ve kullanıcılara ilgi alanlarına göre uyarlanmış özel reklamlar sunmak için bisenol ve diğer reklam verenlerin meşru çıkarlarıdır.)

• Kendi ürünlerimizle ilgili diğer web sitelerinde reklam e-postaları ve diğer reklamları banner reklamlar şeklinde göndermek amacıyla. (Yasal dayanak, kendi ürünlerimiz hakkında doğrudan pazarlama gönderme ile ilgili meşru menfaatlerimizdir.)

• Pazar araştırması ve bisenol’un pazar payını anlamak için. (Yasal dayanak, bisenol ‘un üçüncü taraf web siteleriyle doğrudan karşılaştırmalı olarak bisenol’un piyasa değeri hakkında bilgi edinmedeki meşru çıkarlarıdır.

Kişisel Verilerin İşlenmesi İçin Yasal Dayanak

• Yasal işleme sürecimiz olarak onayınızı aldığımızda, yasal dayanağımız Kişisel Verilerinin Korunması Kanunu’nun (KVKK) 5 maddesinin (1) bendidir.

• Kişisel verilerinizin işlenmesinin sözleşme ilişkimizi yerine getirmesi gerektiğinde (Temel Üyelik veya Premium Üyelik ile ilgili olarak), işleme ilişkin yasal dayanağımız KVKK 5. maddesinin (b) bendidir. Bu, sözleşme öncesi eylemleri gerçekleştirmek için gereken verilerin işlenmesi için de geçerlidir.

• Bisenol veya üyelerimiz gibi üçüncü bir tarafın meşru menfaatlerini korumak için işlem yapılması gerekiyorsa ve veri sahibinin menfaatleri, temel hak ve özgürlükleri bu meşru menfaatleri geçersiz kılmazsa, işlemenin yasal dayanağı nokta ( f) 5 (1) KVKK 5 maddesinin (f) (1) bendindedir.

• Kendi pazarlamamız için kişisel verilerin işlenmesi gerektiğinde (Temel Üyelik veya Premium Üyelik ile ilgili olarak), işlemenin yasal dayanağı KVKK'nin 5 (1) Maddesinin (f) bendidir.

Verilerin Üçüncü Taraflara Aktarılması; Servis Sağlayıcı

Bisenol, kişisel verilerinizi yalnızca size Hizmetin sağlanması için veya sizin izniniz varsa üçüncü taraflara açıklar. Kişisel verilerinizi meşru bir menfaat temelinde üçüncü taraflara ifşa edersek, bu gizlilik politikasındaki meşru menfaati açıklayacağız.

Kişisel bilgilerinizi şirketler grubumuz içinde paylaşabiliriz ve grubumuza ait diğer kuruluşlar da bilgilerinizi bu gizlilik politikasına uygun olarak saklayabilir ve / veya işleyebilir.

Ayrıca, kişisel verilerinizi yasa, düzenleyici veya mahkeme emriyle yapmak zorunda olduğumuz üçüncü taraflara ifşa edebiliriz.

Servis Sağlayıcılara Transferler

Bisenol, kişisel verilerinizi toplarken veya işlerken servis sağlayıcıları kullanabilir. Bisenol, herhangi bir hizmet sağlayıcısının, kişisel verilerinizin yalnızca hizmet sağlayıcısının özel etkinlikleri için ihtiyaç duyduğu kısmını almasını sağlayacaktır.

Bisenol, diğerlerinin yanı sıra üyelerimize e-posta göndermek için servis sağlayıcıları kullanır. Ayrıca bisenol, sunucularımızı sağlamak için servis sağlayıcıları kullanır. Ayrıca ödemelerin yapılmasında bize yardımcı olması için harici ödeme hizmetlerini ve talep yönetimi hizmet sağlayıcılarını kullanıyoruz. Premium Üyeliğinizi satın alırken seçtiğiniz belirli ödeme yöntemine bağlı olarak, bisenol ödeme bilgilerinizi (örneğin kredi kartı bilgileriniz) bankaya veya atadığımız belirli ödeme hizmeti sağlayıcısına gönderir. Bu tür ödeme hizmeti sağlayıcılarının kişisel verilerinizi kendi amaçları için kullanmasından (yani ödemenizi işleme koymaktan) sorumlu olacağını lütfen unutmayın. Bu nedenle, ilgili ödeme hizmeti sağlayıcısının gizlilik politikası da geçerli olacaktır.

Genel olarak atadığımız servis sağlayıcılar işlemcimizdir; üyelerimizin kişisel bilgilerini yalnızca talimatlarımıza uygun olarak kullanabilir.

Depolama Süresi; Saklama Süreleri

Verilerimizi, Hizmetimizin (Temel ve Premium Üyelikler) ve ilişkili tüm hizmetlerin sağlanması için veya bu bilgilerin daha fazla saklanmasına izin veren meşru bir menfaatimiz olduğu sürece gerekli olduğu sürece saklarız. Diğer tüm durumlarda, herhangi bir sözleşme veya yasal (örneğin vergi veya ticari) saklama süresine (örn. Faturalar) uymak için tutmamız gereken herhangi bir bilgi haricinde, kişisel bilgilerinizi artık gerekli olmadığında sileriz.

Temel üyeler için: Profilinizdeki verileri istediğiniz zaman kaldırmayı seçebilirsiniz. Ayrıca, bisenol web sitesine giriş yapıp silme işlemine başlayarak profil verilerinizi kendiniz silebilirsiniz. Aksi takdirde, bisenol, 24 ay boyunca aktif olmayan Temel üyelerin kişisel profil verilerini otomatik olarak siler.

Premium üyeler için: Kişisel verileriniz sözleşme ilişkimiz süresince saklanacaktır. Ancak, bu bilgileri uygulayan yasal bir depolama yükümlülüğü olmadığı sürece, isteğinizin ardından verilerinizi sileceğiz. Verileriniz zorunlu bir saklama süresine tabi ise, bu bilgilerin saklama süresinin dolmasına kadar izole edilmesini ve saklanmasını sağlayacağız. Premium Üyeliğiniz sona erdiğinde, Premium aboneliğiniz sona ermeden önce verilerinizi silmemizi istemezseniz, Premium Üyeliğiniz Temel Üyeliğe dönüştürülür. Bu durumda, Temel üye verilerinin saklama süresine ilişkin yukarıdaki açıklama geçerli olacaktır.

Zorunlu saklama süresi nedeniyle verilerinizin silinmesi önlenirse, verilerinizi silene kadar engellenecek ve başka hiçbir amaçla saklanmayacağını lütfen unutmayın.

Bisenol ayrıca bisenol’un gerekli bir süre içinde geçerli bir veri sahibi hakları talebine yasal olarak uyduğunu göstermek için gereken kişisel verileri de saklayacaktır.

Bir Bakışta Veri Sahibinin Hakları

Kişisel verilerinizin işlenmesini düzeltme, silme, kısıtlama veya bunlara itiraz etme ve veri taşınabilirliği hakkına sahipsiniz.

Ayrıca, istediğiniz zaman kişisel verilerinizin reklam amacıyla işlenmesine ("nesne reklamı") itiraz edebilirsiniz. Kuruluş nedenleriyle, isteğinizi gönderdiğiniz zaman ile devam eden bir kampanyadan verilerinizi kaldırabileceğimiz zaman arasında zaman aşımı olabileceğini lütfen unutmayın. Lütfen itirazınızın bu etkinliğe itiraz ettiğiniz tarihten önce gerçekleşen herhangi bir işlemin yasallığını etkilemeyeceğini unutmayın.

Hizmetimizi kullanarak bize cinsel tercihiniz hakkında bilgi vermiş olacaksınız. Bu bilgileri kullanımımıza ilişkin onayınızı istediğiniz zaman geri alabilirsiniz. Ancak, onayınızı geri çekmenin, onayınızı geri çektiğiniz tarihten önce bu tür verileri işlememizin yasallığını etkilemeyeceğini lütfen unutmayın. Buna ek olarak, onayınızı geri çektikten sonra, artık size eşleşme veya hizmet sunamayız.

Hizmetimizi kullanarak bize dininiz, etnik kökeniniz hakkında hassas bilgiler vermiş olabilirsiniz. Bu bilgileri kullanımımıza ilişkin onayınızı istediğiniz zaman geri alabilirsiniz. Bunu yapmak için, yanıtlarınızı profilinizdeki din, etnik köken görüş alanlarında (uygun olduğu şekilde) “belirtmemeyi tercih et” olarak değiştirmelisiniz. Bununla birlikte, rızanızın geri çekilmesinin, onayınızı geri çektiğiniz tarihten önce bu tür verileri işlememizin yasallığını etkilemeyeceğini lütfen unutmayın.

Alternatif olarak, kayıt sırasında verdiğiniz belirli bilgileri düzeltmek veya reklama itiraz etmek için bisenol profilinizdeki ayar seçeneklerini kullanabilirsiniz. Verilerinizi profilinizdeki bir bisenol Temel Üyeliğinden de silebilirsiniz. Ancak, Premium Üyelerin Premium Üyelikleriyle ilgili verileri yalnızca müşteri hizmetlerimize başvurarak silebileceğini lütfen unutmayın. Son olarak, zorunlu bir saklama süresi nedeniyle verilerinizi silemezsek, verilerinizi silinene kadar engelleyeceğimizi (kısıtlayacağımızı) lütfen unutmayın.